Vinylové dlaždice – otázky a odpovede


Kde môžeme použiť PVC dlažbu ?

PVC dlažba Fortelock má širokú škálu použitia. Je možné ju položiť v priemysle, skladoch, garážach, pivniciach, technických priestoroch, telocvičniach a mnohých iných priestoroch.

Je možné podlahu položiť svojpomocne?

ÁNO, podlaha je veľmi jednoduchá na pokládku. Jediné náradie, ktoré potrebujete je gumené kladivo, priamočiara pílka alebo kotúčová píla.

Je nutné špeciálne pripraviť podklad?

Nie, vo väčšine prípadov stačí podlahu len pozametať. Olej ani iné znečistenie nevadí. Výtlky doporučujeme opraviť cementovou zmesou.

Ak sa mi poškodí dlaždica, je možné ju vymeniť?

Áno, stačí vybrať poškodenú dlaždicu a nahradiť ju novou.

Ako je to s  čistením podlahy?

Údržba podlahy je veľmi jednoduchá, stačia štandardné umývacie prostriedky. Pri extrémnom znečistení doporučujeme výrobky Dr.Schutz.

Keď budem mať podlahu Fortelock v servise, nezničia ju oleje a chemikálie?

Nie, polymérna štruktúra podlahy Fortelock je odolná voči väčšine olejov a kyselín.

Nezničí mi sneh a  voda podlahu?

Nie, zámky podlahy Fortelock sú veľmi tesné, a z tohto dôvodu sa cez ne dostane len zanedbateľné množstvo vody. Z tohto dôvodu majú dlaždice z druhej strany premysleným špeciálny systém kanálikov AirFlow, ktorý zaisťuje “dýchanie” dlaždice, takže voda sa môže spod dlaždíc ľahko odpariť. Na rozdiel od iných systémov tak pod podlahami Fortelock nemôže dôjsť k hnilobe a zápachu vinou uzavretia vody.

Izolujú dlaždice podlahu?

Áno, podlaha tepelne a zvukovo izoluje. Pri pojazde manipulačnej techniky je podstatne znížená hlučnosť.

Nebudem sa podlahe šmýkať?

Práve naopak. Špeciálne navrhnuté dezény PVC dlažby Fortelock sú vysoko protišmykové. Bránia tak šmýkaniu vysokozdvižných vozíkov v skladoch a zvyšujú aj bezpečnosť pri bežnej chôdzi v ponožkách v domácnosti.

Ako zistím aký druh dlaždíc mám použiť?

Kontaktujte nás a my Vám navrhneme najvhodnejší druh dlaždíc podľa Vašich požiadaviek a druhu prevádzky.

Cookies
Tento e-shop a partneri potrebujú Váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby Vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na políčko „Súhlasím“.